Liga 1

Oficial, Rednic! » Fostul antrenor al lui Standard a semnat cu CFR: ce supersalariu va avea

Rednic a cîştigat în România 6 trofee: două titluri, o Cupă şi 3 Supercupe, toate cu Dinamo şi Rapid

Articol de Diana Neacşu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Aseară, Paszkany şi fostul antrenor al lui Standard au finalizat negocierile începute săptămîna trecută. Vineri va fi prezentat oficial ca "principal" în Gruia.

Mircea Rednic e de ieri noul "principal" al celor de la CFR, urmînd să-l înlocuiască pe Eugen Trică. După ce în weekend-ul trecut a încheiat conturile cu fostul său club, Standard Liege, unde a profesat doar 7 luni, timp în care a dus echipa de pe locul 9 în Europa League, "Puriul" a avut aseară discuţia lămuritoare cu Arpad Paszkany. Tratativele începute săptămîna trecută s-au încheiat printr-o strîngere de mînă, iar Rednic va semna un contract pe un an, cu opţiune pentru încă un sezon.

Salariu 300.000 euro, bonus 200.000 euro
El va avea un salariu de 25.000 de euro pe lună şi un bonus extrem de mare în cazul în care va cîştiga titlul şi va duce echipa în grupele Ligii în 2014: 200.000 de euro! "Da, Rednic e noul antrenor principal al CFR-ului", a confirmat mutarea aseară şi Paszkany într-o declaraţie pentru citynews.ro.

Tehnicianul de 51 de ani va fi prezentat oficial vineri şi va pleca apoi cu echipa în cantonament. Cum CFR nu va evolua în cupele europene, meciul de debut al său pe banca clujenilor va fi pe 20 iulie, în prima etapă de campionat.

11 echipe a antrenat Rednic în carieră: Rapid, FCM Bacău, Al Nassr, U Craiova, FC Vaslui, Dinamo, Alania Vladikavkaz, Lankaran, Astra, Petrolul şi Standard

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.