Stranieri

Explicaţiile lui Petrescu: "Aici s-au întîmplat nişte lucruri trăsnite" » Ce spune despre oferta din Emirate

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 11 iunie 2013

Dan Petrescu neagă varianta că s-ar fi înţeles cu Al Nasr, dar spune că urmează să aibă o dicuţie decisivă cu şefii lui Dinamo Moscova. "SuperDan" are cîteva nemulţumiri în privinţa campionatului trecut şi vrea să-şi propună obiective importante pentru noul sezon.

De azi am început antrenamentele. Nu se pune problema să plec de la Dinamo Moscova, mai am doi ani de contract. E bine că sînt curtat şi că numele meu apare în astfel de discuţii, dar nu cred că cineva poate să-mi ofere mai mulţi bani decît am aici.

Săptămîna asta vreau să aflu şi eu ce proiect au şefii. Sper să ajungem la un numitor comun cît mai repede.

Eu m-am dus acolo să salvez echipa de la retrogradare, nu să mă calific în Europa League. Echipa era pe ultimul loc, era o debandadă totală. Am avut o serie în care ne-a ieşit totul şi normal că ne-am dorit mai mult. Pe ultimele trei meciuri am pierdut calificarea în Europa League şi am fost foarte dezamăgit.

M-a pus pe gînduri că nu am primit nici un penalty tot campionatul, vreo 15 am avut numai de cînd sînt eu antrenor. Ceva nu e în regulă. Toate arbitrajele au fost potrivnice lui Dinamo în ultimele meciuri, au fost nişte lucruri trăsnite...”, a spus Dan Petrescu la Dolce Sport.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.