Handbal

Baia Mare, alte două transferuri spectaculoase: Paula Ungureanu şi Ana Maria Tănăsie

Paula Ungureanu, cea mai bună handbalistă din România în 2012, a jucat în cariera sa la Rulmentul Braşov, Remin Deva, Hypo Viena, Podravka, Dunaferr şi Oltchim Foto: Alex Nicodim

Articol de Marian Ursescu  —  miercuri, 12 iunie 2013

Paula Ungureanu spune că a avut şi alte oferte mai bune din punct de vedere financiar, dar a ales Baia Mare pentru că-şi doreşte să joace în România


HCM Baia Mare se întăreşte serios în tentativa de a accede în grupele Ligii Campionilor. Vicecampioana României a reuşit încă un transfer spectaculos. Paula Ungureanu, fostul goal-keeper al Oltchimului, a semnat un contract pe trei sezoane cu echipa maramureşeană. Este a doua "galactică" de la Vîlcea, după Adriana Nechita, care alege să joace la Baia Mare. Portarul "naţionalei" a avut oferte de la FTC Budapesta, Krim Ljubljana, Corona Braşov, dar a decis să semneze cu Baia Mare.

"Am ales cu sufletul. Au fost oferte greu de refuzat, dar nu e rea nici oferta de la Baia Mare. Mi-am dorit să rămîn în România, nu vreau ca handbalul românesc să se ducă în jos. Acum, dacă Oltchim nu mai e, trebuie să existe o altă formaţie care să se ducă în elită, să joace la cel mai înalt nivel!", a declarat Paula Ungureanu. Tot ieri, Baia Mare a mai transferat-o pe extrema Ana Maria Tănăsie, care a jucat ultima dată la HC Zalău.

Şapte transferuri pentru Ligă
HCM Baia Mare e noul pol de putere în handbalul românesc. Echipa pregătită de Costică Buceschi a transferat în această vară nu mai puţin de şapte handbaliste: Ungureanu şi Nechita (de la Oltchim), Szucs şi Tănăsie (de la HC Zalău), Bondar (Jolidon Cluj), Chirilă (HCF Piatra-Neamţ) şi L. Marin (HCM Roman). Obiectivul echipei pentru sezonul viitor va fi accederea în grupele Ligii Campionilor, dar şi cîştigarea campionatului şi a Cupei României.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.