Liga 1

Rafa refuză probele » Tînărul mijlocaş al lui Dinamo se opune testelor cerute de conducere

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  joi, 13 iunie 2013

Conducerea a decis ca pînă şi jucătorii de la Dinamo II să fie testaţi, însă Raphael Stănescu s-a opus, motivînd că are în CV multe meciuri la loturile naţionale


Gigi Mulţescu s-a văzut ieri în situaţia ingrată de a ţine în mînă o foaie A4 pe care erau înşiraţi o sumedenie de fotbalişti veniţi pentru teste, majoritatea necunoscuţi şi pentru antrenor. Jucători din ligile inferioare şi cinci africani, aproape toţi fiind certaţi cu mingea! "Majoritatea dintre cei sosiţi la probe ar putea fi liftieri, chelneri la bar la Rin sau să facă pantofii, la cum «ghidonează» mingea", au povestit roş-albii.

Pe lîngă aceştia, au fost obligaţi la teste şi patru oameni de la Dinamo II: Mihai Bitez, atacant, 20 de ani, Răzvan Cazacu, mijlocaş, 21 de ani, Alin Roman, mijlocaş, 19 ani, şi Raphael Stănescu, mijlocaş, 20 de ani. Rafa a fost singurul care a refuzat probele. "A zis că el nu e de teste, că are o sumedenie de partide jucate la echipa secundă, la loturile naţionale şi cîteva prezenţe prima divizie", au povestit rmartorii oculari.


63 de minute a strîns Stănescu pentru echipa mare a lui Dinamo în sezonul trecut. La "satelit" el a marcat 4 goluri în 16 partide

"Am urmărit mai mulţi jucători care au fost recomandaţi de unii sau de alţii. Au fost şi patru senegalezi aduşi pe nu ştiu ce filiere"
Gigi Mulţescu, antrenor Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.