Campionate

Galliani a anunţat oficial plecarea lui Ambrosini de la AC Milan » Mijlocaşul va fi coleg cu un român

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 12 iunie 2013

Căpitanul celor de la AC Milan, Massimo Ambrosini (36 de ani), va pleca în această vară de la clubul italian după nu mai puţin de 18 ani. În aceşti ani a evoluat în 489 de meciuri, reuşind 36 de goluri.

Anunţul oficial a fost făcut de Adriano Galliani, care regretă foarte mult plecarea mijlocaşului. Ambrosini a cîştigat cu AC Milan 4 titluri ale Italiei, o Cupă, două Supercupe şi două Ligi ale Campionilor, doup Supercupe ale Europei şi o dată Campionatul Mondial al Cluburilor.

"Regret că ne despărţim de Ambro, este o decizie foarte grea. Şi Ambro este trist, dar la final vîrsta a contat mai mult ca motivele emoţionale. Ambrosini a fost un mare fotbalist al Milanului.

Cred că este un record că a cîştigat patru titluri cu patru antrenori diferiţi, în 1995 cu Fabio Capello, în 1999 cu Alberto Zaccheroni, în 2004 cu Carlo Ancelotti, iar în 2011 cu Massimiliano Allegri", a declarat Adriano Galliani, administratorul delegat al "diavolilor" conform Mediafax.

Cel mai probabil, aşa cum presa din Italia anunţă, Ambrosini va semna în zilele următoare cu echipa la care evoluează din această vară şi Răzvan Raţ, West Ham United.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.