Liga 1

Arşi la vacanţă » Stanciu şi Iancu au rămas cu doar o săptămînă liberă după ruşinea din Insulele Feroe

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Reghecampf nu i-a menajat pe steliştii care au fost pe teren vinerea trecută, cînd reprezentativa de tineret a României a remizat cu Insulele Feroe, 2-2.


Nicolae Stanciu şi Gabriel Iancu au fost amîndoi integralişti, ultimul fiind chiar cel care a deschis scorul. Supărat din cauza rezultatului final, tehnicianul din Ghencea a decis să nu le prelungească celor doi vacanţa cu nici o zi. "E strigător la cer, nu ne putem compara cu Feroe! Eu cred că e vorba de atitudine şi despre cum s-au pregătit jucătorii. Cei care nu dau totul ar trebui să nu mai fie chemaţi", a tunat Reghe.

În aceste condiţii, Stanciu şi Iancu se vor prezenta mîine dimineaţă, cînd e programată reunirea Stelei, la INMS pentru vizita medicală, iar sîmbătă vor face deplasarea cu restul lotului în Austria pentru primul cantonament al verii. Asta înseamnă că cei doi au avut parte doar de 7 zile de vacanţă în această pauză competiţională.


1,2 milioane de euro au costat Stanciu, adus de la Vaslui pe 700.000 de euro, şi Iancu, cumpărat de la Viitorul pe 500.000 de euro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.