Liga 1

Cum a fost Steaua suspendată de UEFA după meciul cu Shelbourne » MM: "Probele noastre nu au contat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 12 iunie 2013

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a povestit cum se judecă la UEFA. Oficialul roş-albaştrilor a asistat la un astfel de eveniment, la Comisia de Disciplină.

"Nu ştiu cît de grea este situaţia. Speram ca explicaţiile pe care le-am dat să fie suficiente şi să nu ajungem la Comisia de Disciplină, din păcate nu a fost aşa.

Stăm şi aşteptăm. Nu ştim încă dacă vor permite ca avocatul să intre în sala de judecată. Eu am asistat la o judecată a celor de la Comisia de Disciplină.

Atunci, toate probele noastre, chiar dacă au fost şi video, nu au mai contat în momentul în care arbitrul partidei a intrat într-o teleconferinţă şi punctul său de vedere a fost diferit faţă de al nostru. Nu conta faptul că el nu avea probe", a spus Mihai Stoica la Fotbal European de la DigiSport.

Steaua a fost suspendată de Comisia de Disciplină a celor de la UEFA după meciul cu Shelbourne, atunci cînd un jucător de culoare al oaspeţilor a fost fluierat pe tot parcursul partidei după ce la încălzire a aruncat cu apă spre suporterii Stelei.






Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.