Liga 2

Vine şi Napoli! » Se conturează staff-ul noii echipe din Bănie

Ultima oară cînd au colaborat, în primăvara lui 2011, Napoli și Mititelu s-au certat din cauza fraților Costea

Articol de Ovidiu Minea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mititelu a bătut palma cu preşedintele Marcel Popescu şi a avut o discuţie de principiu cu antrenorul italian, care şi-a dat acceptul să revină în Bănie.

Adrian Mititelu n-a mai organizat miercuri conferinţa de presă anunţată cu surle şi trîmbiţe, însă a profitat de timpul liber rămas şi a parafat un "transfer" şi jumătate. E vorba de Marcel Popescu, sigur viitorul preşedinte al Ştiinţei, şi de Nicolo Napoli, care-i foarte aproape de al patrulea come-back la Universitatea!

Tehnicianul de 51 de ani a pregătit ultima oară fosta prim-divizionară CS Severin, de unde a plecat la finalul sezonului de toamnă. "Marcel Popescu a tot insistat că aduce el un antrenor din Portugalia, dar Mititelu l-a convins pînă la urmă că Nicolo e cea mai bună variantă. Zilele următoare se vor semna actele, iar Napoli va fi prezentat oficial", a dezvăluit o sursă din Bănie.

"51 la sută pentru Liga 1"
Adrian Mititelu a anunţat că a primit o propunere de a reveni în prima divizie în schimbul a 51% din acţiunile clubului. "Cineva din Bucureşti mi-a propus să cedez 51 la sută din acţiuni, acel cineva garantîndu-mi că de la toamnă Craiova va juca în «A». Nu dau numele acestui om, dar este o persoană cu mare influenţă. Mie mi-a sunat a şantaj. Am refuzat imediat!".

1,5 milioane de euro e bugetul solicitat de Marcel Popescu pentru sezonul viitor, pe care Craiova îl va începe în "B"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.