Diverse

Exclusiv print » Interviu cu personajul care prevede un scenariu horror pentru Steaua: ”Un an afară din Europa poate însemna o victorie!” :O

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Un avocat elveţian care a lucrat în procese contra UEFA şi a TAS anticipează un dezastru pentru Steaua: ”Un an afară din Europa poate însemna o victorie!”

.

Avocatul îi sfătuieşte pe roş-albaştri să se implice total în acest caz, altfel pot fi scoşi mai mulţi ani din cupele europene, şi explică de ce condamnarea definitivă a lui Becali e ceva peste care forul european nu va trece.

Prin prisma experienţei sale, avocatul contactat de GSP analizează cazul Stelei şi are o concluzie tristă pentru roş-albaştri.

Toate detaliile, doar în ziarul de azi, nu şi pe site!

Alte materiale pe care le puteţi găsi doar în ediţia tipărită de azi:

Începe marele examen al Ţării Cafelei înaintea Mondialului din 2014: Cupa Confederaţiilor (15-30 iunie), în direct pe TVR1, dar visul Braziliei e încă departe! Sud-americanii nu sînt gata de marea competiţie: "naţionala" e pe locul 22 în lume, infrastuctura nu e finalizată, preţurile sînt mari, securitatea sub semnul întrebării

Povestea lui Cameron Lyle, care era speranţa Americii la aruncarea greutăţii, a ciocanului şi a discului. El şi-a sacrificat cariera pentru a salva viaţa unui necunoscut.

Nu uita că în Gazeta de vineri ai şi cele mai tari ponturi la pariuri! Mergi pe mîna noastră!












Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.