Liga 1

UPDATE » Zaharia: "Le mulţumesc celor de la Dinamo pentru interes, dar am contract cu Oţelul"

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  vineri, 14 iunie 2013

UPDATE 17:26 "Le mulţumesc celor de la Dinamo pentru interes, dar eu mai am contract cu Oţelul pînă în 2016. respect clubul Dinamo, dar atît pot spune momentan", a declarat Zaharia pentru GSP.ro.

****

Roş-albii continuă să transfere fotbalişti liberi de contract. Şi neapărat pe filiera Severin, de unde au fost acontaţi deja Panagopoulos, Asanovici, Hasanovici, Durimel şi Joel Thomas.

Azi, "cîinii" s-au înţeles cu Alexandru Zaharia, mijlocaşul stînga al celor de la Oţelul Galaţi. Fotbalistul de 23 de ani s-a transferat în iarnă la Galaţi de la Severin, club pentru care a marcat de două ori în 19 partide jucate.

Zaharia nu a apucat să bifeze nici măcar un minut în tricoul Oţelului, întrucît în cantonamentul din iarnă, efectuat în Spania, s-a accidentat grav. Atunci, la un antrenament, Alex a suferit o fractură de menisc şi a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală ce l-a ţinut departe de gazon pînă la finalul sezonului.

Acum, mijlocaşul s-a despărţit de Oţelul, este liber de contract şi va semna cu roş-albii un contract pe trei sezoane, asta doar după ce va efectua vizita medicală.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.