Liga 1

Declaraţie bizară a lui Cristescu despre Herea: "E la final de carieră, va mai juca un an sau doi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 15 iunie 2013

Nicolae Cristescu, viitorul patron al Rapidului, a surprins cînd a explicat că giuleştenii vor renunţa la Ovidiu Herea din cauza salariului mare, dar şi pentru că s-ar afla la finalul carierei. Mijlocaşul abia a împlinit 28 de ani în luna martie a acestui an.


"Am înţeles că Herea şi-ar fi găsit deja echipă. Sîntem 100% de acord să plece, fără să-i punem piedici, pentru că merită pentru tot ce a făcut pentru Rapid. Este oricum la final de carieră, va mai juca un an sau doi. Merită pentru el, pentru familia lui, să joace pe bani mai mulţi, bani pe care noi, oricum, nu-i putem oferi, cel puţin pentru divizia secundă.

De altfel, şi noii conducători ai Rapidului sînt de acord cu plecarea lui Herea, dintr-un motiv cît se poate de simplu: salariul mijlocaşului, care se ridică la 20.000 de euro lunar", a spus Nicolae Cristescu, conform DigiSport.

Deşi Rapid se confruntă cu mari probleme financiare, Cristescu ia în calcul despărţirea de Herea, deşi, conform unei clauze din contract, giuleştenii ar trebui să-i plătească lui Constantin Iacov 500.000 de euro dacă jucătorul pleacă liber de contract. Viitorul patron spune însă că a rezolvat în parte acest aspect: "Costi Iacov este prietenul meu. Mi-a promis că, dacă voi lua Rapidul, va renunţa la o bună parte din această sumă de 500.000 de euro".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.