Liga 1

Regele fericit şi umilit » Scene amare la finala campionatului naţional de juniori A

+3 Foto
Hagi n-a avut liniște în tribună

Articol de Răzvan Luţac  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cu 3.000 de oameni în tribunele de la Buftea, era de aşteptat un spectacol: galeria "cîinilor" a transformat partida într-un concert de înjurături şi scandări jignitoare la adresa lui Hagi, a arbitrului şi a constănţenilor.

Finala a fost întîrziată 20 de minute de prezenţa fanilor dinamovişti în jurul terenului. A fost momentul în care "centralul" Găman a înţeles că nu va fi un meci lejer. Banner-ul peluzei alb-roşii, "AŞA rege, AŞA FOTBAL", i-a confirmat.

Cei o mie de fanatici dinamovişti s-au concentrat în prima repriză, încheiată 0-0, strict asupra lui Hagi, cu scandări triviale şi ironii: "Dă-le penalty, domnu' arbitru, ajută-l pe Hagi să cîştige titlul!".

Cînd dinamoviştii n-au primit, pe bună dreptate, penalty în minutul 62 la simularea lui Stavilă, s-a declanşat haosul: arbitrul Găman a venit lîngă băncile de rezerve să potolească nervii, dar s-a trezit scuipat şi lovit cu sticle din plastic!

Bucuria celor o sută de oameni din galeria Viitorului, la golul victoriei marcat de Tîrnovan (84), a întărîtat şi mai mult. Mesajele "cîinilor" au devenit şi mai violente, urînd fanilor Viitorului să aibă soarta lui Mihai Neşu!

Hagi n-a participat la fiesta de pe teren a puştilor săi şi a părăsit arena în grabă, escortat de stewarzi.

ECHIPA VIITORULUI CAMPIOANĂ NAŢIONALĂ U19
Tordai, Hodorogea, Mitache, B. Vasile, Puţanu, Ţîru (c), Vînă (V. Mihai, 81), Nikolov (Boitoş, 77), Târnovan, Fl. Tănase, Mitriţă (Păiuş, 93)
Antrenor: Cristian Cămui

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.