Liga 1

Pe stînga, ca la Medicină » "Cîinii" au probleme în a-şi găsi un fundaş lateral

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mulţescu a vrut un portughez, pe Helder, ca fundaş stînga, în teste a ajuns un sîrb. Cum Muşat a plecat, variante mai sînt Nica şi pe Andrei Radu, plus Fai, venit în probe


Dinamo încearcă din iarnă să rezolve problema fundaşului stînga. Cum Muşat, la final de contract, a părăsit ieri gruparea din Ştefan cel Mare, avînd posibilitatea să ajungă FC Botoşani, Mulţescu îl adusese încă de dimineaţă pentru ultimele teste pe sîrbul Vladimir Brankovici. Fundaşul stînga de 27 de ani a mai evoluat, printre altele, la OFK Belgrad, Partizan Belgrad, Sheriff Tiraspol şi Vojvodina Novi Sad, unde a fost ultima dată şi-a jucat 11 partide.

"Cîinii" l-au dorit şi pe portughezul Helder Cabral, 29 de ani, de la Academica Coimbra, lucrurile erau clarificate, însă lusitanul s-a sucit şi a rămas acolo. "S-a dus la echipa sa de club şi a obţinut mai mulţi bani la salariu, folosindu-se de noi", au comentat roş-albii.

Mulţescu îi mai are la dispoziţie şi pe Andrei Radu, de la Dinamo II, şi pe Nica, dar şi pe camerunezul Fai, venit în probe. Şi va mai căuta soluţii, vrea să mai testeze doi jucători.

250.000 de euro este cota lui Brankovici, conform transfermarkt.de

"Ne-am despărţit în condiţii amiabile, le-am urat baftă în noul proiect. N-am refuzat salariu de 4.000 de euro lunar, cum s-a zis, oferta şefilor a fost mult mai mică"
Nicolae Muşat, ex-fundaş Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.