Liga 1

Degringoladă totală la nou-promovata din Braşov » N-au mingi, n-au apă şi nici echipament!

Bucuria promovării în premieră în "A" s-a dus rapid, la Corona au rămas doar problemele

Articol de Justin Gafiuc  —  Monday 30th of November -0001 12:00

17 jucători au refuzat să plece ieri în cantonamentul de la Tărlungeni: sînt neplătiţi de peste 3 luni, îşi spală tricourile acasă şi beau apă de la robinet.

Sezonul viitor al primei ligi se anunţă un fiasco. Iar incertitudinea privind numărul participantelor e dublată de scandaluri interne. Una din formaţiile cu situaţie delicată e Corona Braşov! Nu mai puţin de 17 fotbalişti au refuzat, ieri, plecarea în cantonamentul de la Tărlungeni, care e asigurat gratis de primarul comunei braşovene!

"N-au mingi, beau apă doar de la robinet, din bidoane de plastic de cinci litri, îşi spală echipamentul acasă!", spun apropiaţi ai echipei. Directorul tehnic Aurel Ţicleanu a ajuns într-o postură tristă, dar amuzantă, cerîndu-le elevilor săi să aducă înapoi mingile!

Jucătorii acuză că nu şi-au primit salariile de mai bine de trei luni, nici prima de promovare. Fiindcă au restanţe financiare de peste 100 de zile, ei ar putea depune oricînd memorii pentru a deveni liberi de contract, dar vor să mai aştepte cîteva zile rezolvarea situaţiei.

60.000 euro e prima totală de promovare pe care trebuie s-o primească jucătorii Coronei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.