Liga 1

RADIO GSP Prunea acuză: "Echipele în insolvenţă trebuiau eliminate imediat din competiţie"

Articol de Gabi Safta  —  miercuri, 19 iunie 2013

Unul dintre cluburile retrogradate sportiv, CSMS Iaşi, are argumente solide să ceară totuşi rămînerea în prima ligă.

În direct la Radio GSP, preşedintele Florin Prunea işi explică optimismul: "CSMS Iasi cere doar sa se respecte hotararea Adunarii Generale a Federatiei din 11 februarie 2013 si a Comitetul Executiv din  11 martie 2013, cat si ce scrie in ROAF, respectiv ca in  sezonul viitor Liga 1 trebuie sa aiba la start 18 echipe. Pur si simplu nu vad cum se mai poate schimba tot ce s-a hotarat in aceste instante.
Vad ca unii spun ca am retrogradat sportiv, dar nu sunt de acord cu asta.

Noi am pierdut 6 puncte cu Rapid si 3 cu Severin, adica am pierdut 9  puncte in fata unor echipe care au incercat sa vicieze procesul de licentiere. Au viciat competitia. Au avut jucatori importanti, carora le-au promis bani multi, dar pe care nu i-a mai platit. Am fost onesti, am terminat cu 26 de puncte, foarte aproape de salvare. Nu am fraudat competitia cum au facut altii.  Echipele acestea au fraudat in mod premeditat. Stiau ca au datorii mari si au incercat sa scape prin insolventa, dar in toate tarile civilizate cand intri in Insolventa esti scos automat din competitie.

In manualul de licentiere este prevazut un capitol foarte clar in care se scrie ca daca se dovedeste ca un cub nu isi mai poate desfasura activitatea, iar insolventa asta dovedeste, clubul respectiv trebuie eliminat imediat din competitie, exact in acel moment. Asta scrie in manualul de licentiere. Asteptam doar sa se respecte ceea ce tot ei au decis".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.