Liga 1

Telenovelă cu Keşeru! Francezii au anunţat că românul a semnat, apoi s-au răzgîndit » Speranţe mai mari pentru Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 20 iunie 2013

Transferul lui Claudiu Keşeru a ţinut capul de afiş al ziarelor din Franţa şi România în ultimele zile. Aseară totul părea încheiat, cînd site-ul oficial al celor de la Bastia a susţinut că mutarea este oficială.

Şi cel mai important ziar din Franţa, L'Equipe, a anunţat acelaşi lucru, dar totul s-a schimbat în doar cîteva ore. Francezii au explicat că transferul este perfectat şi că jucătorul a semnat pentru doi ani. Site-ul oficial a schimbat ştirea după aproape două ore, timp în care toate publicaţiile au preluat informaţia.

"Anunţată în această după-amiază, sosirea lui Claudiu Keşeru nu este încă oficială. Cele două părţi s-au întîlnit astăzi şi niciodată nu au fost atît de aproape de un acord. Jucătorul va da un răspuns săptămîna viitoare după ce se întoarce dintr-o vacanţă în România", se precizează în acest moment pe site-ul celor de la Bastia, urmată de o prezentare a fotbalistului.

Claudiu Keşeru va da un răspuns oficial în aceste zile, aşa cum a anunţat şi Laurenţiu Reghecampf într-o conferinţă de presă. Atacantul român a declarat că ambele oferte venite sînt foarte bune din punct de vedere financiar şi sportiv.

 


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.