Liga 1

UPDATE / Radio GSP Primele declaraţii ale lui Ilie Stan: "Vreau să cîştig un trofeu din primul sezon la Vaslui"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 20 iunie 2013

UPDATE / Ilie Stan este noul antrenor al Vasluiului şi a oferit primele declaraţii pentru Radio GSP: "Cînd te cheamă o echipă ca Vaslui nu mai stai pe gînduri. Mă bucur că am negociat cu un om de fotbal cum este Adrian Porumboiu. Vreau să demonstrez că perioada Chiajna a fost doar un accident, obiectivul este locurile 1-3, dar aş vrea să cîştig un trofeu încă din primul sezon. Vreau să fac o echipă puternică, să jucăm spectaculos şi să aducem lumea la stadion pentru că acest oraş merită. Vom mai aduce 2-3 jucători".

Gabi Mărgărit va fi antrenor secund, Roberto Berruero şi Lucian Păun preparatori fizici şi Ion Cîmpeanu antrenor cu portarii

UPDATE / Ilie Stan a ajuns în cantonamentul vasluienilor din Austria, iar în această seară va conduce primul antrenament.

*****

Milan Sasici era dat ca sigur la Vaslui, dar mutarea a întîmpinat probleme, Porumboiu nefiind de acord cu condiţiile puse de tehnicianul croat.

În locul lui va veni Ilie Stan, aşa cum a anunţat Gazeta Sporturilor în ediţia tipărită de astăzi. Iliesta a plecat deja spre Austria, spre cantonamentul celor de la FC Vaslui. Antrenorul român a avut o scurtă declaraţie înainte să decoleze, anunţînd că încă nu a semnat cu gruparea vasluiană: "După ce o să semnez o să am o conferinţă de presă şi o să anunţ. Pînă atunci nu am ce să spun, decît că merg acolo şi dacă e, voi semna acolo. Nu am ce să declar dacă nu am un contract ferm", a spus Stan pentru Dolcesport.

Ilie Stan a fost demis de la Concordia Chiajna după ce echipa ilfoveană a retrogradat în eşalonul secund.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.