Liga 1

17 echipe în Liga 1, U Cluj a luat licenţa! "Totul este în regulă, pe 5 iulie vom fi anunţaţi oficial"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 20 June 2013

Lovitură de teatru, Liga 1 va avea 17 echipe din sezonul viitor! Sau cel puţin aşa susţine preşedintele Universităţii, Ioan Mărginean.

Chiar dacă decizia nu este oficială, preşedintele Consiliului de Administraţie al ardelenilor a confirmat o discuţie pe care a avut-o cu un oficial de la TAS: "Azi am vorbit cu cineva de la Lausanne şi mi-a spus că totul este în regulă. Pe data de 5 iulie vom fi anunţaţi oficial că avem licenţă pentru a evolua în Liga 1", a declarat Ioan Mărginean pentru Digisport.

În aceste condiţii, Liga 1 va avea 17 echipe din sezonul următor, 13 care au rămas în Liga 1 pe plan sportiv plus cele 4 promovate. Singura care nu a scăpat este Rapid.

Universitatea Cluj s-a salvat de la retrogradare pe plan sportiv, terminînd sezonul pe locul 12, dar nu a primit licenţa pentru Liga 1 nici la apel. Imediat, oficialii clujeni au făcut contestaţie la TAS, considerîndu-se nedreptăţiţi de această decizie.

Viorel Duru va fi şomer dacă U Cluj primeşte licenţa. Mircea Sandu a declarat că preşedintele Comisiei de Licenţiere va fi dat afară dacă U Cluj scapă la TAS.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.