Diverse

Exclusiv print » Steaua e judecată azi de UEFA: totul sau nimic! GSP anticipează verdictul » Analiză şi argumente

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Comisia de Disciplină de la Nyon va judeca şi va lua azi o decizie, însă forul din Elveţia va face public verdictul abia săptămîna viitoare.

Milioane de stelişti stau în mîna a 9 europeni, cîţi are în componenţă Comisia de Disciplină a UEFA, care azi după prînz va judeca speţa Stelei din cazul Valiza. La aproape două săptămîni de momentul în care a deschis procedura disciplinară, Gazeta anticipează verdictul din două puncte de vedere, fix cum judecă şi UEFA: alb sau negru. De fapt, pentru Steaua se traduce prin totul sau nimic.


De ce Steaua poate să spere, motivele pentru care roş-albaştrii par condamnaţi, care e procedura, pe ce punct se judecă şi cine decide soarta Stelei! O analiză pertinentă şi argumente surpriză, doar în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor de azi, nu şi pe site!

 

Alte materiale pe care le puteţi găsi doar în ediţia tipărită de azi:

Contractul prezentat de Reghecampf în conferinţa de presă nu are număr de înregistrare, dar conţine clauze amuzante. "Iată contractul meu cu Steaua, pe care l-am semnat", a spus Reghecampf în cantonamentul din Austria în momentul în care a prezentat ziariştilor dovada că "nu se pune problema să plec în funcţie de decizia UEFA, aşa cum văd că se speculează". Fotoreporterul GSP, Cristi Preda, a reuşit să fotografieze hîrtia prezentată de Reghecampf. Era chiar prima filă şi, deşi nu avea un număr de înregistrare, conţinea semnătura cu pix albastru a antrenorului. Datele vizibile în fotografie, precum şi cîteva clauze amuzante din contractul antrenorului Stelei, doar în ediţia tipărită de azi, nu şi pe site!

Antrenamente la lumina lanternei!  Unde a ajuns hocheiul bucureştean: Patinoarul "Flamaropol" a fost debranşat de la curent, copiii se antrenează în condiţii incredibile.  Peste 240 de mici hocheişti, inclusiv cei de la Steaua, se schimbă pe întuneric: nu le e permis accesul pe suprafaţa unde, în mod normal, ar trebui să fie gheaţă, se încălzesc pe role în spatele unei porţi! X Dacă apa caldă a fost oprită în martie, o eventuală întrerupere a celei reci ar avea urmări grave: conducta e comună cu cea a bazinului "Lia Manoliu". Un reportaj de la faţa locului, doar în ziarul de azi!

Promovare atacată cu primarul! Edil-antrenor-jucător-căpitan la Recolta Dănceu: e Sorin Stăncioiu, 55 ani, omul care a ţinut să joace pentru mehedinţeni în barajul pentru L3.  Edilul comunei Jiana, din care face parte şi satul Dănceu, a fost "decarul" campioanei judeţului Mehedinţi la barajul cu doljenii de la Podari. N-a rezistat decît 25 de minute, a ieşit la 0-2: după el, potopul, echipa a pierdut cu 2-9!

Nu uita că în Gazeta de azi ai şi cele mai tari ponturi la pariuri! Mergi pe mîna noastră!







Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.