Tenis

Halep în semifinale la 's-Hertogenbosch, după a opta victorie consecutivă în turneele WTA

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 20 iunie 2013

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 45 WTA, s-a calificat, joi, în semifinalele turneului de la 's-Hertogenbosch (Olanda), dotat cu premii în valoare totală de 235.000 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.

În sferturile de finală, Halep a trecut cu scorul de 6-3, 6-1 de sportiva ucraineană Lesia Tsurenko, locul 78 WTA, care a ajuns pe tabloul principal din postura de lucky loser. Meciul a durat o oră şi nouă minute.

Aceasta este cea de-a opta victorie consecutivă obţinută de Simona Halep în turneele WTA, după cele cinci de la Nurnberg (Germania), care au culminat cu primul său trofeu în circuit, şi cele trei de la 's-Hertogenbosch.

Pentru un loc în finală, Halep va juca împotriva sportivei spaniole Carla Suarez Navarro (locul 19 WTA şi cap de serie numărul 3), care a trecut de bulgăroaica Ţvetana Pironkova (65 WTA) cu scorul de 2-6, 6-4, 6-4.

Halep şi Navarro s-au întâlnit ultima oară în primul tur de la Roland Garros, când jucătoarea iberică s-a impus cu scorul de 3-6, 6-2, 6-2. Scorul întâlnirilor directe este 4-2 în favoarea lui Navarro, aceasta urmând să fie prima înfruntare pe iarbă dintre cele două sportive.

Pentru calificarea în semifinale, Halep va obţine 130 de puncte WTA şi un cec în valoare de 8.649 de euro.

Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.