Liga 1

Sfaturi de la un neamţ » Cum vede Szukala Liga 1 şi ce echipe se vor bate cu Steaua la titlu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 21 iunie 2013

Fundaşul echipei Steaua, Lukasz Szukala, a declarat  într-o conferinţă de presă susţinută în cantonamentul din Austria, că îşi doreşte ca Liga 1 să rămînă în continuare cu 18 echipe.

"Mie îmi place cînd sunt 18 echipe. Nu vreau mai puţine şi nici mai multe. Aşa e şi în Germania. Cred că ar fi bine ca echipe ca U Cluj să rămînă în Liga 1, pentru că are suporteri foarte buni şi tradiţie. Ar fi pentru prima dată cînd aş juca într-un campionat cu 17 echipe", a spus Szukala, potrivit Mediafax.

Lukasz Szukala a afirmat că Steaua poate cîştiga titlul cu numărul 25 dacă va face aceleaşi lucruri ca şi în sezonul trecut: "Ultimul sezon a fost foarte bun şi se vede că facem o treabă foarte bună la Steaua. Pentru a cîştiga titlul din nou trebuie să facem aceleaşi lucruri ca şi anul trecut şi atunci vom avea şanse mari pentru titlul 25. Reghecampf a fost primul meu antrenor în România. Cred că e un antrenor foarte bun, profesionist. A jucat nouă ani în Germania şi face lucruri foarte bune la Steaua".

Fundaşul germano-polonez a menţionat că în noul sezon, Steaua se va lupta cu patru echipe pentru titlul în Liga 1. "Petrolul, Pandurii, Astra au demonstrat că sînt echipe valoroase. Cred că şi CFR va fi o echipă mai puternică decît anul trecut. Liga 1 e un campionat bun, dar în ultimul an nu au fost multe echipe care au făcut performanţe prea bune în Europa, deci nu este un campionat slab", a explicat Szukala.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.