Liga 1

Răduţ şi Stanciu da, Costea ba! » "Nilă" nu reuşeşte să îşi găsească locul în echipa lui Reghecampf

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În timp ce fotbalistul revenit de la Pandurii şi mijlocaşul transferat de la Vaslui n-au avut probleme de acomodare, Nilă pare în continuare că nu-şi găseşte locul în lotul Stelei


Laurenţiu Reghecampf credea că o dată ce criticile lui Becali vor înceta, Mihai Costea va redeveni atacantul care era la Universitatea Craiova. Nu a fost aşa, pentru că în cantonamentul din Austria, Costea n-arată nici o schimbare în comportamentul său, pe teren sau în afara lui. E stingher, nu se implică la antrenamente şi este indolent! La jocurile-şcoală comandate de tehnician preferă în dese rînduri să dribleze în loc să joace simplu, iar cînd ajunge în poziţie de finalizare, se complică aiurea! Nu de puţine ori, Reghe e nevoit să intervină şi să-l muştruluiască: "Eşti atacant, rolul tău e să dai goluri, nu să faci circ! Dă la poartă!". Nilă nu schiţează nici un gest, lasă capul în pămînt, dar data viitoare procedează la fel, spre nemulţumirea tehnicianului. Mihai arată în continuare ca un fotbalist ajuns la echipă de cîteva zile şi nu precum unul ce e legitimat la formaţia din Ghencea de doi ani de zile! Din acest motiv, Reghecampf discută deseori cu atacantul de 25 de ani, încercînd să-l scoată din pasa proastă pe care o traversează.

Spre deosebire de Costea, Răduţ ai zice că nici n-a fost plecat un an de zile la Pandurii sub formă de împrumut. Mijlocaşul de 23 de ani se descurcă foarte bine pe teren, dar şi în relaţia cu colegii săi. La fel se întîmplă şi cu Nicuşor Stanciu, care s-a integrat deja în colectivul roş-albaştrilor, petrecînd mult timp în compania lui Adi Popa sau a căpitanului Bourceanu. Fostul vasluian colaborează perfect cu colegii săi pe gazon, lucru apreciat chiar şi de tehnician. În plus, fotbalistul de 20 de ani arată şi o formă foarte bună la miuţe, reuşind multe execuţii spectaculoase.


"La ce calităţi posedă, eu consider că Mihai Costea e un fotbalist de cîteva milioane de euro. Are nevoie de continuitate pentru a demonstra ce poate. Eu am încredere în el în continuare"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.