Liga 1

I-au făcut bagajele » Dinamo vrea să scape de Andrei Cristea

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dinamo a vrut să rezilieze contractul cu Cristea, dar fostul golgeter al Ligii 1 nu a acceptat condiţiile şefilor şi va mai sta o perioadă la echipă, pînă îşi găseşte alt angajament


Roş-albii încearcă să scape de Andrei Cristea, 29 de ani, care a fost pus în faţa a două "oferte": ori e de acord cu o nouă diminuare salarială a contractului lunar, acum de 6.500 de euro, ori i se reziliază acordul. Atacantul care a cîştigat titlul de golgeter al primei divizii în 2010, cu 16 reuşite, nu trebuia să plece în cantonament cu echipa, azi, dar a discutat cu şefii şi s-a convenit ca el să meargă în Poiana Braşov pentru a nu pierde pregătirea fizică. Iar cînd va avea o propunere clară, să plece. El speră gratis, şefii ar dori ceva bani.

Vîrful a comentat ieri pentru GSP: "Eu vreau să rămîn la Dinamo, mai am doi ani de contract, sînt dispus să-i duc la bun sfîrşit. Dar nu depinde doar de mine. Îmi pare rău, însă nu mai pot accepta diminuarea salariului, acest lucru s-a întîmplat şi în iarnă. Am oferte, cîteva şi din străinătate, eu vreau să joc unde sînt dorit cel mai mult. Momentan, mă prezint la antrenamente".


1 gol din 15 şuturi a reuşit în sezonul încheiat recent Andrei Cristea, în 468 de minute jucate

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.