Liga 2

Fără activitate la Steaua, Daniel Stanciu şi-a găsit rapid echipă: "Am fost dorit la Vaslui, dar acest proiect m-a atras mai mult"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 21 iunie 2013

Fostul director sportiv al Stelei, Daniel Stanciu, şi-a găsit destul de repede echipă după despărţirea de echipa din Ghencea. Dorit înapoi la Vaslui, acesta a ales însă o echipă de Liga a 2-a, FCM Tîrgu Mureş.

Aici va face echipă cu Edi Iordănescu, care tocmai a fost instalat pe banca tehnică a formaţiei la care mai este dorit şi Ladislau Boloni, pentru o funcţie onorifică.

“Am fost foarte aproape de a reveni la Vaslui, dar pînă la urmă mi-am dorit să plec de la Steaua la o echipă unde să muncesc, într-un cadru mult mai lejer şi unde să fiu lăsat să-mi aplic ideile.

S-a ivit aceasta sansa si am acceptat-o dupa trei intîlniri. A contat foarte mult infrastructura incredibila, pe care nu multe echipe din Liga 1 o au.

Inca n-am aflat despre toate problemele pe care le-au avut, dar mi s-a promis ca acest proiect va ramîne valabil si nu vom avea probleme financiare.

Un proiect pe doi ani in care se incearca promovarea in Liga 1. Vom face o curatenie generala in club, dar si in echipa, pentru ca sînt presedintele executiv.

Una dintre conditii a fost si faptul ca am decis sa vin cu Edi Iordanescu ca antrenor principal. Vom fi profesionisti in tot ceea ce vom face!

Daca Loti Boloni va accepta sa vina langa echipa va avea o functie onorifica, dar nu va avea un factor de decizie“, a declarat Daniel Stanciu la Sport Total FM.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.