Liga 1

Supărat că a fost înlocuit cu Nae Manea, Ţicleanu l-a acuzat pe fiul acestuia de lucruri necurate: "Feriţi-vă de pariuri!"

Articol de Gabriel Burete  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fiul lui Nicolae Manea, impresarul Florin, a declarat despre Aurel Ţicleanu că "a stat mai mult în junglă şi nu are de unde să ştie ce jucători a adus în fotbalul românesc".

Fostul antrenor al braşovenilor i-a răspuns agentului pe facebook: "Fotbaliştii «valoroşi» pe care i-a adus la Bistriţa n-au reuşit să salveze echipa. Şi cum pe nea Jean nu l-a furat nimeni pînă acum, nici pe arbitri nu pot să o dea. Le doresc să nu retrogradeze şi Corona, cu atît mai mult cu cît domnul Lupu nu are anvergura domnului Pădureanu, dar ţine morţiş să-i calce pe urme. Dacă şi anul ăsta vor persista în greşeală, las contribuabilii să întrebe cum a fost cheltuit banul public. Feriţi-vă de pariuri!".

Manea jr. a răspuns acuzelor: "La Corona cerşea bani ca să rămînă. E nervos că a pierdut trei mii pe lună. Tatăl meu e un om cinstit, care nu s-a murdărit niciodată. Tu îţi permiţi să arunci cu mizerie în el şi familia lui. Ce fel de om eşti?".

"Să nu-i ducă la puşcărie disperarea pe care o au să calce pe cadavre. Poate îi întreabă DNA-ul cum cheltuiesc banii publici pe noul staff şi pe jucătorii care vor veni"
Aurel Ţicleanu, fost antrenor Corona

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.