Stranieri

Se retrage! » Chivu se pregăteşte de ultimul sezon al carierei. Din 2014 va fi impresar

Articol de Daniel Scorpie  —  sâmbătă, 22 iunie 2013

Agentul Victor Becali a dezvăluit ieri, la DigiSport, că dacă antrenorul Mazzarri nu-l mai vrea la Inter, fundaşul de 32 de ani îşi va găsi alt contract


Alungat de Inter, Chivu a ajuns la capătul puterilor şi al răbdării. Venind după un sezon torturat de accidentări şi în care a jucat puţin, fundaşul român şi-a plănuit retragerea. În mai 2014 el îşi va încheia cariera. La 33 de ani şi 7 luni! Anunţul a fost făcut ieri, la DigiSport, de Victor Becali.

"Cristi îşi doreşte şi speră să mai joace la Inter în sezonul viitor. Se va întîlni cu Mazzari zilele viitoare pentru a lămuri problema, deşi zvonurile care-l dau plecat nu-s întîmplătoare. Dacă cei de la Inter nu-l mai doresc, Cristi îşi va găsi sigur alt angajament. Oricum, la anul se va retrage definitiv. Este o decizie pe care a luat-o după ce s-a gîndit foarte mult", a declarat agentul său.

Chivu nu va ieşi însă din fotbal. "Se va face impresar sau preşedinte de club, nu s-a decis, dar nu va intra în antrenorat", a conchis Becali.


9 trofee a cîştigat Chivu în 6 sezoane la Inter, 3 titluri, 2 Cupe şi 2 Supercupe ale Italiei, Liga Campionilor şi Mondialul Cluburilor

2,5 milioane de euro este salariul pe care Cristi îl are de primit pentru ultimul an din contract

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.