Liga 1

Crăciunescu de decor » Preşedintele federaţiei vrea să-l treacă pe vîlcean pe linie moartă la CCA

Articol de Justin Gafiuc  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mircea Sandu manevrează şefia CCA inspirîndu-se din convenţia UEFA pe arbitraj: Alexandru Deaconu va fi referee manager şi va primi atribuţiile principale în Comisie. Lui Crăciunescu i se prepară o preşedinţie pe hîrtie


Mai bine de o oră a durat în Comitetul Executiv de ieri discuţia pe marginea situaţiei lui Ion Crăciunescu. Readus în fruntea arbitrilor după decizia favorabilă obţinută la instanţa din Vîlcea, fostul "central" FIFA e pe punctul de a fi trecut pe linie moartă de Mircea Sandu! "I-am recomandat să coabiteze cu actuala comisie, să fie preocupat de dezvoltarea arbitrajului, nu de interese personale", a subliniat Naşu'.

Vîlceanul merge la tribunal cu Sandu
Practic, şeful FRF încearcă să-l pună în situaţii stînjenitoare pe Crăciunescu, sperînd că-l va determina să renunţe din proprie iniţiativă la prezenţa în CCA. I-a oferit un birou alături de alte trei persoane de la futsal şi fotbal feminin, nu i-a permis accesul la laptopurile oamenilor din CCA, portarul de la Casa Fotbalului are misiune să noteze cît stă Crăciunescu la serviciu!

În plus, invocînd o prevedere din convenţia UEFA pe arbitraj, Alexandru Deaconu a fost numit referee manager, Crăciunescu ocupă deocamdată postul de preşedinte, dar urmează ca atribuţiile importante (delegări, programe de dezvoltare) să fie trecute în fişa de serviciu a lui Deaconu. "Vrea să-i lase lui Crăciunescu un rol decorativ", spun surse federale.

Pe de altă parte, Crăciunescu l-a dat în judecată pe Mircea Sandu pentru că nu l-ar fi repus în funcţie în termen, conform deciziei civile, şi l-a deposedat de dreptul de semnătură în bancă.


"Nu ne obligă nici o lege să fie tot preşedinte la revenirea în CCA. Încercăm să-l convingem să lucreze cu actuala comisie, fiindcă oamenii propuşi de el au fost respinşi de Comitet"
Mircea Sandu, preşedinte FRF

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.