Liga 1

Simao trebuie să convingă » Mulţescu vrea să îl vadă la lucru pe fostul fundaş dinamovist

Simao a început alergările, urmează să intre şi la minge, şi în probe fizice

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fundaşul stînga lusitan a revenit de ieri în "haită", a alergat separat vreme de jumătate de ceas, dar ca să semneze cu "cîinii" trebuie să-i impresioneze pe roş-albi.

Dinamo caută, din nou, să acopere postul de fundaş stînga, l-a readus pe Bruno Simao, 28 de ani, ce-a mai evoluat în Ştefan cel Mare în 2009. Lusitanul a ajuns ieri dimineaţă în cantonament, s-a schimbat rapid în echipament şi-a mers să se antreneze. N-a făcut pregătire cu echipa, ci, separat, ture de teren, la intensitate ridicată, jumătate de oră. Nu s-a menajat deloc.

Simao urmează să fie introdus şi în programul formaţiei, mai ales că Mulţescu vrea să-şi facă o idee cît mai clară asupra lui. Staff-ul tehnic doreşte să vadă ce poate Bruno pe teren, avînd referinţe bune despre forma sportivă a jucătorului.

"S-au spus diverse chestii despre Simao, privind escapadele din viaţa privată, însă noi căutăm un fundaş stînga bun, de forţă, asta ne interesează. Nu ne interesează ce s-a spus despre fotbalist, probabil că sînt lucruri exagerate", au comentat dinamoviştii.

Dacă Simao va trece cu bine testele din această săptămînă, la revenirea în Bucureşti va face vizita medicală şi va merge cu "cîinii" în Anglia. Fundaşul stînga a atras atenţia şi ciprioţilor de la Doxa, însă ar prefera să continue în România, tocmai de aceea a venit să se antreneze în Poiană.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.