Liga 1

Steaua a mai pierdut un jucător după arestarea patronului: "Veneam pentru Ligă, dar cu Gigi la puşcărie s-au schimbat lucrurile"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 24 June 2013

Arestarea lui Gigi Becali a lovit din plin Steaua. Pe lîngă problemele financiare, "roş-albaştrii" se confruntă şi cu dificultăţi atunci cînd vine vorba de transferuri.


După ce l-au pierdut pe Lucian Sînmărtean, care nu s-a simţit dorit de ceilalţi oficiali ai echipei, steliştii s-au văzut refuzaţi şi de Ousmane Viera, fostul căpitan al Pandurilor. Ivorianul va pleca în Franţa, unde ar fi dorit de Valenciennes, dar recunoaşte că prima opţiune a sa a fost Steaua.

"Mă duc în Franţa, pentru că e bine pentru mine, e mai aproape de casă. Cred că mă voi acomoda uşor, dar pot să mă înşel. O să negociez cu o echipă din Ligue 1 şi sper să semnez. Dacă nu mă înţeleg, mai am şi altă variantă.

M-aş fi dus la Steaua, pentru că antrenorul a demonstrat. Am vorbit cu el şi mi-a plăcut cum a dialogat cu mine, dar cu Gigi în puşcărie lucurile s-au schimbat", a spus Ousmane Viera la DolceSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.