Liga 1

EXCLUSIV » Gigi Mulţescu a convins încă un "student" să semneze cu Dinamo!

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Roş-albii mai vor doi fotbalişti, pe lîngă atacantul Duşan Savici şi fundaşul stînga Bruno Simao. Gheorghe Mulţescu îşi doreşte neapărat să aducă jucători şi de la Sportul Studenţesc.


Valentin Lazăr s-a înţeles deja cu "cîinii", aşteaptă decizia de joi a Comisiei de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF, apoi va semna cu Dinamo şi se va alătura lotului în cantonamentul din Anglia, din perioada 1-13 iulie.

Un alt "student" care va semna cu roş-albii este Ionuţ Şerban, fotbalistul de 17 ani fiind convins de Mulţescu să accepte oferta lui Ionuţ Negoiţă. Şerban, care poate evolua ca fundaş dreapta, dar şi ca mijlocaş central, a fost la un pas să fie deturnat de Vaslui, însă acţionarii au plusat la partea financiară. Şerban va cîştiga pentru început 2.000 de euro lunar, plus bonusuri de performanţă.

Cazul lui Şerban se va judeca joi, însă decizia finală se va lua abia săptămîna următoare, cînd va şi parafa contractul cu "cîinii". În aceeaşi situaţie este şi Viorel Ferfelea. Şi el a fost căutat de conducerea lui Dinamo, însă la mijlocaşul central de 28 de ani salariul reprezintă o problemă, întrucît acesta vrea mai mult de 5.000 de euro lunar, cît este plafonul maxim salarial în "Ştefan cel Mare".


450.000 de euro este cota de piaţă a lui Ionuţ Şerban, conform site-ului specializat transfermarkt.de

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.