Liga 1

Cristescu dezvăluie oferta pe care i-a făcut-o lui Copos: "Am acceptat toate condiţiile lui"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 25 iunie 2013

Nicolae Cristescu a vorbit despre negocierile cu George Copos şi despre şansele ca preluarea Rapidului să se realizeze în următoarele zile.


"Am bătut palma cu Copos pentru o sumă, 2 milioane 165 de mii de euro. Mai sînt în jur de 500 de mii de euro salariile jucătorilor şi angajaţilor. Mai sînt cîteva sute de mii de euro datoriile clubului la zi. Deci cam 3 milioane. Au apărut acte noi, sume cu care nu sîntem de acord. La ultima verificare făcute de avocaţii noştri, au venit cu sume imposibil de acceptat.

Diferenţe de 3 milioane, 3,5 milioane. Sînt datoriile lui Copos să şi le asume. Copos urma să se întîlnească cu avocaţii lui, dacă acceptă oferta de 3 milioane, semnăm. Am acceptat toate condiţiile lui, doar pentru a termina această tevatură", a spus Nicolae Cristescu la Fotbal Club, la DigiSport 1.

"Îl vom coopta pe Pancu şi în staff"
Acesta a vorbit şi despre viitorul lot al giuleştenilor şi despre obiectivele echipei pe viitor: "Circa 20 de jucători, tineri sau mai puţin tineri, şi-au exprimat dorinţa să vină la Rapid. Am încredere în mine şi în asociatul meu, în rest în nimeni. Ne-am propus în primul an să promovăm, pentru că acolo e locul nostru. Să ne batem la titluri, la cupe.

Rada avea propunere de la CFR Cluj să meargă să-l ajute pe Rednic, dar a preferat să rămînă la Rapid. Daniel Pancu va fi jucător şi 100% îl vom coopta şi în staff. Ca jucător va mai juca un an, doi, cît îl vor ţine balamalele".

...despre buget: "Pentru liga a doua va fi de minim 1,4 milioane de euro. Astăzi am primit oferte de nerefuzat de sponsorizare din partea unor prieteni. Avem mulţi oameni care vor să vină cu bani"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.