Liga 2

Jungla "Oblemenco" » Cum arată fostul "Central" din Craiova în aşteptarea noii echipe promise de Mititelu

+6 Foto
Căile de acces sînt ruginite, iarba a crescut peste tot // Foto: ghidsportiv.ro

Articol de Răzvan Luţac  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În tribunele arenei oltene au crescut buruieni de un metru, peluzele sînt ştirbite de scaune: doar gazonul arată bine, mult peste cel de pe Arena Naţională.

Ca la noi, la nimeni » Naţional Arena e în paragină la 2 ani de la construcţie: "Sînt mărăcini cît casa"

Pentru Craiova, fiecare zi trecută e o cauză pierdută. Viitoarea ediţie a campionatului se apropie, iar oraşul e scufundat în incertitudinea participării în Liga a 2-a. Visul ar putea fi năruit a doua vară la rînd: primarul urbei, Lia Olguţa Vasilescu, n-ar mai susţine proiectul lui Adrian Mititelu!

Pînă la o veste bună, planul lui Mititelu pare că a ocolit arena "Ion Oblemenco". Deşi gazonul arată foarte bine, tribunele sînt în paragină, cu scaune rupte, ierburi şi buruieni crescute. "Ultima cosmetizare a avut loc pe 30 martie, înaintea manifestărilor de Ziua Jandarmeriei", spun oamenii de la stadion. Pe cînd o acţiune asemănătoare în vederea noului sezon?

Şi prefectul fuge de el :)
Ieri, Mititelu avea în plan o discuţie cu prefectul judeţului Dolj, Marius Deca. Patronul Universităţii s-ar fi prezentat la sediul Prefecturii, însă a făcut cale-ntoarsă: oficialul era plecat în China, într-o delegaţie din care face parte şi primarul Lia Olguţa Vasilescu!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.