Liga 1

Mircea Sandu se gîndeşte la Becali: "Sper ca şi el să simtă bucuria asta" » Cum a fost judecată Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 25 iunie 2013

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a vorbit şi el despre decizia dată astăzi de Comisia de Disciplină a celor de la UEFA. Oficialul Federaţiei crede că Steaua a fost judecată în comparaţie cu cele două cazuri din Turcia.

"Am văzut decizia şi am văzut şi decizia în ceea ce priveşte pe Beşiktaş şi Fenerbahce. Cred că a fost o analiză comparativă între cele două cazuri, Steaua şi celelalte două. Nefiind un act de corupţie în adevăratul sens al cuvîntului ci o încercare de a motiva un club care în plan sportiv îşi încheiase şansele, mă refer la Universitatea Cluj.

Nu a fost considerat un act de corupţie ceea ce a încercat clubul Steaua prin reprezentanţii săi, ci un gest de simulare, pe care sînt sigur însă că UEFA nu îl agreează. Şi nici noi nu îl agreăm, pentru că astăzi este premiere şi mîine s-ar putea cu influenţă de la premiere în campionatul următor să cedeze. Asta cred că a fost unul dintre argumente", a declarat Sandu pentru Mediafax.

"Sper că această bucurie a noastră a tuturor românilor să o simtă şi Gigi Becali, care se află într-o situaţie mai specială si că jucătorii vor face tot posibilul să aducă bucurie prin calificarea consecutive spre grupele Champions League", a adăugat preşedintele FRF, care este şi membru în Comitetul Executiv al UEFA.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.