Liga 2

Anunţul făcut astăzi: "Universitatea Craiova se înscrie în liga a 4-a sau a 5-a" :O

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 26 iunie 2013

UPDATE / Adrian Mititelu a completat pentru GSP.RO: "Nu am zis că mă înscriu direct în liga a 5-a. Vom încerca să ne înscriem în liga a doua şi dacă nu putem să o facem, abia atunci vom începe de jos, de la liga a 4-a sau liga a 5-a"

*******

Universitatea Craiova ar fi putut să se înscrie în liga a doua, dar Adrian Mititelu a anunţat astăzi că echipa va începe din liga a 4-a sau a 5-a.

"Sînt pregătit să merg înainte. Echipa se va înscrie sută la sută pentru noul sezon. Nu ne înscriem în liga a doua, ci în liga a 4-a sau liga a 5-a. Vă spun în premieră asta! Ei tot nu scapă de mine! Am totul pregătit: antrenor, 7-8 jucători, am negociat şi am şi semnat contractul pentru echipamentul sportiv. Chiar dacă stau prost cu banii, o să încep campionatul, am soluţii", a afirmat Adrian Mititelu, conform Digisport.

Mititelu vrea să sesizeze toate organismele europene: "Dintre jucătorii de care v-am spus, vreo 3-4 au venit şi mi-au zis 'nea Adi, mergem şi în ultima ligă, nu contează'. Sînt însă şanse să ne înscriem şi în liga secundă. E ţelul vieţii mele să cîştig acest război cu duşmanii Universităţii şi aceia să ajungă la puşcărie. După ce termin cu înscrierea echipei, o să sesizez toate organismele europene şi ambasada SUA despre ce se întîmplă aici, cum au ajuns judecători care au luat bani de la federaţie şi de la ligă ca membri ai comisiilor să judece în tribunale speţe în care FRF şi LPF sînt parte implicate".

În ciuda zvonurilor, Adrian Mititelu susţine că Universitatea va fi a lui şi va juca pe Ion Oblemenco în următorii ani: "Brandul nu mi-l poate lua nimeni. Vom juca pe stadionul Ion Oblemenco, de acolo nu pot fi scos măcar 4-5 ani. Prefer să o luăm de jos, să fim curaţi. Mai bine aşa decît să fac vreo nenorocire, cum vor să facă alţii care se gîndesc să înfiinţeze o altă echipă".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.