Liga 1

Matei continuă, Simao trimis acasă » "Cîinii" îi pregătesc un contract fostului stelist

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 27 iunie 2013

Mijlocaşul de buzunar Florentin Matei place antrenorului, aşa că i se pregăteşte un contract cu "cîinii". Fundaşul stînga lusitan n-a fost oprit în lot


Dinamo a cîştigat un jucător ce poate renaşte în tricoul alb-roşu. Ex-stelistul Florentin Matei, în vîrstă de 20 de ani, a dat randament la antrenamentele şi la meciurile-test de pînă acum şi va continua sub comanda lui Gigi Mulţescu. Tehnicianul nu l-a anunţat pe mignonul mijlocaş, dar este decis să-l ia şi în stagiul din Anglia, în timp ce şefii vor să-i ofere un angajament pe 4 ani.

"Eu mă pregătesc la intensitate maximă, de detalii se ocupă agentul meu. Încerc să mă antrenez cît mai bine, este o perioadă importantă pentru un fotbalist", a mărturisit Florentin pentru Gazetă. "Are stofă, ar merita să rămînă, e dispus să înveţe meserie. Ar fi un cîştig pentru noi", au declarat şi fotbaliştii dinamovişti.

"Mă duc pe drumul meu"
În schimb, Bruno Simao şi-a făcut bagajele ieri la prînz, întrucît în această dimineaţă pleacă spre Lisabona. Apoi, cel mai probabil, spre Cipru, la Doxa. Mulţescu n-a fost impresionat de ceea ce a văzut la antrenamente. Nu poveştile despre viaţa extrasportivă i-au determinat pe "cîini" să nu-l oprească pe fundaşul stînga de 28 de ani, ci pregătirea fizică precară. S-a considerat că nu va face faţă rigorilor, aşa că se caută un alt fundaş lateral, care va veni în stagiul din Albion. Roş-albii vor un fotbalist pe care să-l folosească imediat, or, Bruno n-a mai jucat nicăieri de 7-8 luni. "Eu, oricum, am venit doar să mă antrenez cu Dinamo, mulţumesc, mă duc pe drumul meu", a spus Simao, ieri după-amiază, cînd a părăsit Poiana.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.