Diverse

UPDATE Marea Schismă » O nouă echipă la Craiova! Olguţa Vasilescu la ieşirea de la întrunire: "Clubul apare şi joacă pe Oblemenco"

Articol de Alexandru Răducanu  —  Wednesday, 26 June 2013

UPDATE 20:08 / Apare CS Universitatea Craiova: "Ultimatumul dat lui Mititelu a expirat. Craiova va fi reprezentată în Liga a 2-a de CS Universitatea Craiova, care va juca pe Ion Oblemenco", a spus Olguţa Vasilescu la ieşirea de la întrunire.

***

Primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, nu a avut încredere în proiectul lui Adrian Mititelu şi a decis să treacă de partea fostelor glorii ale Craiovei Maxima.

Aceasta a invitat cîţiva jucători care au scris istorie pentru Universitatea, printre care Ion Geolgău, Sorin Cîrţu, Cristescu, Beldeanu, Papură, Donose, Negrilă şi Rodion Cămătaru, pentru a discuta formarea un nou club de fotbal în Craiova.

Olguţa Vasilescu le-a cerut acestora să fie alături de proiectul lui Pavel Badea, care va forma o echipă, pe Societatea Comercială Fotbal Club Craiova.

Aceasta ar urma să fie înscrisă în Liga a 2-a. Primarul din Craiova nu acceptă ca oraşul să mai stea încă un an fără fotbal. În timpul întîlnirii, Geolgău a făcut o remarcă foarte importantă.

Acesta a susţinut că palmaresul nu se află în posesia lui Adrian Mititelu: "Doamna primar, palmaresul echipei nu a fost preluat în '94 şi a rămas în proprietatea Universităţii (n.r. instituţia de învăţămînt)".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.