Diverse

Exclusiv print » Analiză: Steaua se pregăteşte de Champions League, dar lotul e mai slab decît cel care cîştigase campionatul!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Roş-albaştrii au pierdut cei mai buni trei oameni ofensivi: Rusescu, Adi Rocha şi Chipciu. Există şase soluţii pentru înlocuirea lor, dar nici una nu se dovedeşte suficient de bună. Reghe cere doi atacanţi noi pînă sîmbătă, cînd se pleacă în cantonament în Anglia.

Vestea bună pentru Steaua a fost că are dreptul să participe în Liga Campionilor. Vestea proastă e că mai sînt trei săptămîni pînă la debutul în preliminariile acestei competiţii şi echipa e în scădere faţă de momentul în care cîştiga titlul în Liga 1. Şi nu e vorba numai despre randamentul din meciurile amicale, care n-ar fi neapărat relevant. Jocurile din Austria au confirmat însă o problemă evidentă creată de transferuri şi de accidentări: Steaua de acum nu mai are cei mai buni şi mai eficienţi trei jucători din sezonul trecut şi nici nu găseşte soluţii să-i înlocuiască.

Analiza atacanţilor din lotul Stelei şi jucătorii pe care i-ar putea aduce echipa din Ghencea, doar în ziarul de azi!

 

Alte materiale pe care le puteţi găsi doar în ediţia tipărită de azi:

Gazeta i-a descoperit în Italia pe românii Daniel şi Gabriel Boloca, doi fraţi care evoluează la echipele de juniori ale lui Juventus Torino, campioana ultimelor două sezoane din Serie A. Doi copii de moldoveni născuţi în Italia au ajuns la Academia lui Juventus venind chiar de la marea rivală din oraş, FC Torino. Povestea fraţilor bianconeri Daniel (14 ani) şi Gabriel (12 ani), doar în ziarul de azi!

Kobe Bryant împotriva bătăuşilor din şcoli » Vedeta de la Lakers s-a implicat într-o campanie menită să reducă numărul cazurilor de agresiune din şcoli.

Nu uita că în Gazeta de azi ai şi cele mai tari ponturi la pariuri! Mergi pe mîna noastră!





Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.