Handbal

Fostul handbalist dispărut acum două săptămîni, găsit în viaţă! Misterul? "Nu-şi aduce aminte nimic, dar era curat şi bărbierit"

Articol de Răzvan Luţac  —  Wednesday, 26 June 2013

În aceeaşi zi în care Gazeta Sporturilor a prezentat cazul lui Iosif Sabău, fost handbalist şi actual administrator al bazinului olimpic din Baia Mare, dispărut fără urmă pe 10 iunie, acesta a fost găsit în viaţă

Conform apropiaţilor, bărbatul de 49 de ani făcea autostopul în localitatea maramureşeană Leordina, 100 km de Baia Mare, îmbrăcat în aceleaşi haine în care plecase de acasă acum două săptămîni şi o zi. Acesta dorea să ajungă chiar în oraşul de baştină. Cîteva persoane l-au recunoscut după imaginile publicate în presă.

Rudele au declarat că acesta le-a transmis că nu mai ţine minte nimic din perioada petrecută departe de casă. "Nu-şi aduce aminte ce a făcut în toate aceste zile, oamenii spun că era confuz în momentul în care a fost găsit. Totuşi, toţi au fost miraţi, era curat, spălat şi bărbierit", spun prietenii. Din acest motiv, a fost consultat la secţia de psihiatrie a unui spital din Baia Mare.

Citeşte şi: Dispărut fără urmă! Un fost handbalist e de negăsit de două săptămîni

 

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.