Campionate

Borussia Dortmund vrea să cumpere de la Şahtiorul lui Lucescu » Ofertă de 23 de milioane de euro

foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 27 June 2013

Vicecampioana Germaniei, Borussia Dortmund, a înaintat o ofertă de 23 de milioane de euro pentru mijlocaşul armean al echipei Şahtior Doneţk, Henrich Mkhitarian, a anunţat, joi, directorul general al clubului pregătit de Mircea Lucescu, Sergei Palkin, informează Mediafax.

"Dortmund ne-a contactat, înaintîndu-ne o ofertă de 30 de milioane de dolari (23 de milioane de euro) pentru jucător", a spus Palkin.
Bild a anunţat că Şahtior a solicitat 30 de milioane de euro în schimbul lui Mkhitarian.

Mkhitarian, 24 de ani, autor a 25 de goluri în 29 de partide în prima ligă ucraineană în sezonul trecut, se află şi în atenţia clubului englez Liverpool. Potrivit agenţiei ruse Itar-Tass, jucătorul se află deja la Londra.

Dortmund, care a eliminat pe Şahtior în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, caută un conducător de joc pentru a compensa plecarea lui Mario Gotze la Bayern Munchen.

Un alt jucător aflat în atenţia celor de la Borussia este sud coreeanul Ji Dong-won, 22 de ani, împrumutat de Sunderland la Augsburg în sezonul trecut. Atacantul, autor a cinci goluri în 17 meciuri de Bundesliga, mai are contract cu gruparea engleză până în 2014.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.