Liga 1

Dinamoviştii visează, dar rămîn cu picioarele pe pămînt: ”Podium se poate, să vorbim de titlu e prea devreme”

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 27 iunie 2013

Dinamoviştii, şi cei mai mici, şi cei mai mari, trag tare la munte să-l impresioneze pe Gigi Mulţescu. Tinerii "cîini" simt că a venit şi vremea lor.

Andrei Radu, 17 ani, chiar visează să fie titular, mai ales că, în acest moment, concurează doar cu Fai şi cu Nica, fundaşii dreapta de meserie. "Mă simt bine, mă gîndesc că domnul Mulţescu o să-mi acorde o oarecare încredere, încerc să nu-l dezamăgesc şi să-i demonstrez că pot juca. Am evoluat deja în prima ligă, contra Vasluiului, îmi doresc de acum înainte să am un cuvînt mai greu de spus şi să ajut echipa. Păcat de faptul că nu jucăm în Europa, e foarte trist", a declarat apărătorul de bandă stînga.

Puştiul a dezvăluit care este cel mai frumos meci pe care l-a văzut în viaţă: "Partida cînd Dinamo a învins pe Steaua în Ghencea, cu 4-2, în 2007. M-am bucurat enorm". Radu are vise mari: "Mi-aş dori să ajung cît mai repede la o echipă din străinătate. Mi-aş dori să evoluez în prima ligă din Italia sau din Spania".

Filip, fan Danciu-gol şi Messi
Mijlocaşul stînga Steliano Filip, 19 ani, a precizat că pregătirea montană nu l-a surprins: "Facem faţă, cu toţii. Este greu, dar m-am obişnuit fiindcă am prins un alt stagiu, dificil, în iarnă, cu nea Cornel Ţălnar". Tînărul speră să prindă formula de bază în mai multe rînduri: "La Dinamo e concurenţă, e normal, dar îmi doresc să joc cît mai mult. Eu îl iau ca exemplu pe Dănciulescu şi pe Messi. Cred că Dinamo poate termina pe podium în viitorul sezon. Nu ştiu în acest moment ce şanse avem la titlu, e prea devreme să vorbim de aşa ceva".








Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.