Liga 1

Cum vrea Steaua să-l achiziţioneze pe Denis Alibec: "Îl luăm, dar plătiţi-l voi!"

Alibec, 22 de ani, era dorit la Steaua în principal de patronul Gigi Becali

Articol de Vlad Nedelea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Roş-albaştrii le-au propus celor de la Inter să-l cedeze pe atacant sub formă de împrumut, fără nici o pretenţie financiară, iar salariul să fie suportat în întregime de gruparea italiană.

Steaua îl avea pe lista de achiziţii încă dinainte de finalul campionatului, dar nici pînă acum n-a reuşit să-l achiziţioneze. E vorba despre Denis Alibec, care în ultimul sezon a evoluat pentru Viitorul Constanţa, dar care aparţine în continuare de Inter Milano.

Motivul pentru care cei din Ghencea n-au putut să rezolve transferul e propunerea pe care steliştii au făcut-o grupării italiene: împrumut pentru un an, fără ca Steaua să achite vreo sumă de bani şi, mai mult, întreg salariul să-i fie suportat în continuare de clubul patronat de Massimo Moratti.

Cei de la Inter n-au acceptat şi au pornit discuţiile cu Bologna, care deja l-a cedat grupării din Milano pe Capello, un puşti cotat la 2,5 milioane de euro. Alibec ar fi de acord să evolueze la Bologna, mai ales că ar urma să joace în prima ligă italiană.

Cum pînă în acest moment nu a semnat cu altcineva, Alibec încă are şanse să vină în Ghencea. E posibil ca în zilele viitoare, Steaua să-şi reconsidere poziţia şi să fie de acord să-i suporte lui Alibec măcar o treime din salariul de aproape 30.000 de euro lunar pe care îl are.

5 goluri şi 3 pase de gol a reuşit Alibec în sezonul trecut pentru Viitorul, în cele 23 de meciuri în care a evoluat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.