Liga 1

Contra e convins de forţa Petrolului: "Ne vom bate cu Steaua"

Articol de Victor Vrînceanu   —  sâmbătă, 29 iunie 2013

Cosmin Contra crede că Petrolul va fi la nivelul roş-albaştrilor pe 10 iulie, cînd se va juca Supercupa, şi speră ca Bokila să rămînă la Ploieşti.

- Domnule Contra, care sînt concluziile după primele zece zile de cantonament?

- Sînt mulţumit de munca băieţilor, dar nu sîntem încă la capacitate maximă. Nu mă interesează momentan rezultatele din amicale.

- Care mai e situaţia lui Bokila?

- Este aici, se antrenează cu noi, joacă cu noi. Dacă va pleca, vom pierde mult ca forţă de joc. Sper să se facă un efort şi să fie adus un înlocuitor pe măsură în cazul în care Bokila va fi vîndut.

- V-aţi făcut o impresie despre jucătorii veniţi în probe, Ruben Ramos şi Pablo de Lucas?

- Au venit să se bată pentru postul de titular. Pe Ruben îl cunosc, l-am antrenat la Fuenlabrada, a dat 14 goluri acolo, are experienţă şi în Italia, şi la echipele secunde ale lui Real sau Atletico. Pablo îmi confirmă de la meci la meci că poate să fie o achiziţie bună, să ne ajute, pentru că vom avea multe meciuri sezonul viitor.


"Vrem să aducem un nume mare la Ploieşti"

- Sînteţi mulţumit de tragerea la sorţi din Europa League?

- Da, dar noi trebuie să respectăm orice adversar şi sper să-i fac pe băieţi să fie serioşi. Am văzut un meci al finladezilor de la Inter Turku, pentru că îi consider favoriţi la calificarea în primul tur. Este o echipă care are un antrenor olandez, cu stabilitate la nivelul băncii tehnice, joacă într-un sistem 4-3-3, cu jucători în faţă destul de mobili. Îmi doresc să trecem două tururi, să ajungem în barajul pentru calificarea în grupe şi să aducem o echipă mare la Ploieşti.

- Cum vedeţi Supercupa cu Steaua?

- Întîlnim echipa campioană. La nivel de jucători are o experienţă mult mai mare decît noi, dar, dacă sîntem bine la ora jocului, putem să ne batem de la egal la egal cu oricine.

Amicalele Petrolului din Slovenia

Petrolul - Lokomotiva Zagreb: 2-2

Petrolul - Hajduk Split: 0-1

Petrolul - NK Maribor: 1-1

Petrolul – Partizan Belgrad: 30 iunie

Petrolul – Ludogorets Razgrad: 2 iulie

Petrolul – Kuban Krasnodar sau Metalurg Donetsk: 4 iulie


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.