Liga 2

Anunţ mare pentru fanii Ştiinţei » Universitatea Craiova îşi prezintă noul antrenor şi jucătorii! Cînd va avea loc evenimentul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 28 June 2013

Aflat sub presiunea noii echipe pe care Olguţa Vasilescu şi fostele glorii ale Craiovei o pregătesc, Adrian Mititelu a anunţat pe site-ul oficial al Craiovei cînd va fi prezentarea oficială a echipei.

Aşadar, luni, Universitatea Craiova va anunţa noul antrenor, dar şi cei 25 de jucători care vor face parte din lotul pentru sezonul viitor. Mai mult, Adrian Mititelu a anunţat că a depus actele pentru înscrierea în Liga a 2-a.

"Avînd în vedere numeroasele informaţii deformate din presă cu privire la intenţia clară de înscriere în competiţie a FC Universitatea Craiova, comunicăm următoarele:

Luni, ora 15.00, FC Universitatea Craiova organizează o conferinţă de presă în care va prezenta noua structură a clubului, conducerea executivă, antrenorul principal şi numele celor 25 de jucători care au încheiat contracte de joc cu FC Universitatea Craiova.

De asemenea, FC Universitatea Craiova va depune toate documentele necesare înscrierii în campionatul Ligii a II-a, sezonul 2013-2014 p]nă cel mai târziu vineri – 5 iulie. Conferinţa de presă va avea loc la restaurantul Periniţa,  la ora 15.00", a fost comunicatul postat de Adrian Mititelu pe site-ul clubului.




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.