Campionate

Isco explică de ce şi-a numit cîinele "Messi" » Ce alte "aroganţe" a făcut proaspăta achiziţie a madrilenilor la adresa noii sale echipe

Isco, alături de cîinele său, Messi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 30 iunie 2013

Isco Alarcon, 21 de ani, e cea mai proaspătă achiziţie a lui Real Madrid, dar trecutul lui e legat de marea rivală, FC Barcelona. Fan declarat al lui Messi, Xavi, Iniesta şi al filozofiei catalanilor, mijlocaşul ofensiv va avea de luptat pentru a-i mulţumi pe suporterii formaţiei din capitala Spaniei, pentru care va semna un contract valabil pînă în 2018.

Isco are un cîine numit Messi şi chiar el a explicat de ce l-a botezat aşa: "Mi-am numit cîinele «Messi» pentru că Messi e cel mai bun din lume şi la fel este şi cîinele meu", spunea fotbalistul de 21 de ani cu ceva timp în urmă.

OFICIAL » Real Madrid a transferat un superfotbalist pozat în tricoul Barcei şi care are un cîine pe nume Messi


Isco a ţinut capul de afiş al ziarelor încă de pe vremea cînd se afla sub contract cu Valencia. În 2009, proaspăta achiziţie a Realului se declara un antimadridist convins, din cauza atitudinii arogante a jucătorilor de acolo: "Nu am ţinut niciodată cu Real Madrid, aş zice chiar că sînt un pic antimadridist. Real Madrid nu mi-a plăcut niciodată. Îmi dă senzaţia de club arogant din cauza jucătorilor pe care îi are. Fără modestie nu poţi ajunge nicăieri", se  confesa fotbalistul cînd avea doar 17 ani.

Mai mult decît atît, Isco şi-a ascuns niciodată simpatia pentru marea rivală a Madridului, Barcelona, postînd fotografii îmbrăcat în tricoul catalanilor sau mesaje de admiraţie pentru jucători care au evoluat sau evoluează încă la Barca, ca Ronaldinho, Iniesta sau Xavi.

În 2011, înainte de finala Ligii Campionilor, dintre FC Barcelona şi Manchester United, de pe Wembley, încheiată cu triumful catalanilor, Isco scria pe twitter: "Abia aştept să văd finala Ligii Campionilor. Să sperăm că va cîştiga fotbalul şi că nu vom avea ocazia să ne întrebăm de ce?? De ce??", făcînd trimitere ironică la conferinţa de presă a lui Mourinho, în care tehnicianul ataca Barcelona.

Isco va fi prezentat oficial la Real Madrid pe 3 iulie, pe stadionul "Santiago Bernabeu" şi va semna contractul valabil pînă în 2018.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.