Liga 1

UPDATE Latovlevici, următorul plecat din Ghencea? » "Interes există din Italia şi din Anglia!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 01 July 2013

UPDATE 16:45

Florin Iacob, impresarul lui Iasmin Latovlevici, a vorbit despre ofertele pe care le are fundaşul Stelei, care ar fi în atenţia celor de la AS Roma.

"50% este adevărat. Sînt în contact cu mai multe cluburi, interes manifestat a fost şi din Italia şi din Premier League. Două cluburi m-au invitat, am fost la Londra să vorbim despre Latovlevici. Nu am nici o sumă de transfer de la Steaua pentru el, aştept să facă o ofertă pentru el şi apoi vom putea discuta despre un transfer.

Nu este nimic concret, este doar interes. Eu cred că e în jur de 2 milioane ar fi suma la care s-ar aştepta Steaua, dar cred că o să scadă. Spun asta în condiţiile în care a cerut 2,2 milioane pe un atacant care e şi cu un an mai tînăr decît Latovlevici (n.r. - Raul Rusescu)", a spus Florin Iacob la Fotbal Club, la DigiSport.

***

Steaua încearcă să îşi întărească ofensiva cu o săptămînă înaintea debutului în noul sezon, dar pînă atunci ar mai putea pierde un jucător.



După Raul Rusescu, care a semnat cu FC Sevilla pentru 2,2 milioane de euro, "roş-albaştrii" s-ar putea despărţi şi de Iasmin Latovlevici. Tuttomercatoweb.com anunţă că fundaşul stînga de 27 de ani este pe lista celor de la AS Roma.

Lato "e apreciat de romani pentru că e polivalent şi poate juca şi în 3-5-2, dar şi în 4-4-2", scriu italienii. Fundaşul a fost aproape s-o părăsească pe Steaua şi la începutul lui 2012, cînd era pe lista celor de la Saint Etienne.

3 milioane de euro e cota lui Latovlevici, conform transfermarkt.de

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.