Liga 2

Echipa lui Mititelu se pune în mişcare: "Am înregistrat 20 de fotbalişti!"

Robert Săceanu e unul dintre jucătorii care va face parte din echipa lui Mititelu

Articol de Alin Ghiciulescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Adrian Mititelu a organizat o conferinţă de presă în care a prezentat lista de 20 de jucători ai Craiovei pe care a depus-o la Federaţie şi a clarificat aspectele despre înscrierea în campionat.

Patronul Universităţii a făcut publică lista cu fotbaliştii pentru care a făcut demersurile la Federaţie să poată evolua sub culorile Craiovei şi spune că singura problemă ce trebuie rezolvată este accesul pe "Ion Oblemenco".

"Am întîrziat pentru că pe 1 iulie a fost prima zi în care puteam face ceva oficial. Am înregistrat 20 de jucători la Federaţie! Acum, singura condiţie pe care nu o îndeplinim este stadionul, dar să sperăm că a fost doar un puseu al autorităţilor şi vom recăpăta arena în două-trei zile. Aşa e legal!", a declarat Mititelu.

Oficialul, acompaniat de Nicolo Napoli, a ţinut să pună la punct şi discuţiile în ceea ce priveşte banii de la club. "Sîntem în insolvenţă, dar avem voie să ne înscriem în competiţie. Vom face un plan de reorganizare în maximum două luni şi vom putea face plăţile la Fisc eşalonat, în cinci ani. Nu vor fi probleme din punctul ăsta de vedere", a completat Mititelu.

"Mai negociem cu 16 fotbalişti. Nicolo a vorbit cu ei. Sînt şi extracomunitari. Vor veni să ajute Craiova" (Adrian Mititelu, patron Craiova)

Jucătorii despre care vorbeşte Mititelu: Dorel Stoica, Dumitru Hotoboc, Ovidiu Stoianof, Robert Săceanu, Cătălin Crăciun, Eusebiu Riosanu, Sorin Buşu, Jackie Nicolae, Robert Căle, Bogdan Ciocîrlă, Florin Dragomir, Georgian Dinu, Aurel Preda, Claudiu Bălan, Ionuţ Mîrzeanu, Gabriel Miu, Lucian Avram, Vasile Stănia, Lucian Pătru, Dragoş Drăniceanu, Adrian Gigi Mititelu, Vlad Georgescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.