Liga 1

"Nuovo Rusescu" prezentat colegilor » Piovaccari a ratat antrenamentul de azi! FOTO de la şedinţa de pregătire

+9 Foto
foto: Alex Nicodim

Articol de Eduard Apostol  —  Wednesday, 03 July 2013

Italianul Federico Piovaccari a făcut azi cunoştinţă cu noii săi coechipieri la masa de prînz, apoi se va antrena separat. Jucătorii îl compară deja cu fostul golgeter al campioanei.


Atacantul ce se vrea a-l face uitat pe Raul Rusescu, Federico Piovaccari, 28 de ani, a ajuns în noaptea de marţi spre miercuri în cantonamentul echipei de la St. George's Park şi de-abia azi, la masa de prînz, a făcut cunoştinţă cu noii săi colegi. Peninsularul a absentat, motivat, de la antrenamentele de dimineaţă, fiind lăsat să se odihnească. După-amiază urmează să aibă un program separat, de readaptare la efort, estimîndu-se că va bifa cîteva minute în amicalul de sîmbătă cu Sheffield Wednesday.

Mihai Stoica l-a prezentat pe Piovaccari echipei la masa de prînz. Salutări cordiale, zîmbete, "Ciao!", o încercare de "Salut!" a fotbalistului, iar steliştii l-au integrat rapid pe atacant: "Acesta este Nuovo Rusescu. Sperăm că împreună vom merge în grupele Champions League". Băieţii au schimbat cîteva vorbe şi după masă, după care Federico s-a retras în cameră spre a se odihni înaintea primei şedinţe de pregătire în echipamentul Stelei.





Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.