Campionate

VIDEO şi FOTO » Isco a fost prezentat la Real Madrid » A luat numărul lui Beckham dar nu a sărutat emblema! Ce explicaţie a dat

Articol de Ioana Mihalcea  —  miercuri, 03 iulie 2013

Isco Alarcon, cea mai strălucitoare achiziţie a lui Real Madrid în această vară, a fost prezentat oficial azi. Va purta numărul 23, utilizat în trecut de David Beckham şi Mesut Ozil.

Florentino Perez l-a introdus pe fostul jucător al celor de la Malaga în atmosfera de pe Bernabeu, unde va juca în următorii cinci ani.


"Aici am dorit mereu să joc!"

Isco, 21 de ani, a fost primit de 8.000 de fani ai formaţiei merengue, a zîmbit non-stop şi a făcut numai complimente noului său club: "Am venit la cel mai mare club din lume şi îmi doresc să am succes aici. E o provocare să-mi cîştig locul de titular, va fi complicat dar dacă nu credeam că o pot face, nu aş fi venit. Am capacitatea de a mă adapta, de a evolua pe mai multe posturi. Vreau să triumf şi sper să reuşesc asta. Am avut multe oferte de la echipe mari din Europa, dar am ales Real Madrid, aici am dorit mereu să joc. Pellegrini mă dorea la City, printre alţii, dar cînd am aflat de oferta Realului nu m-a mai interesat nimic altceva. E cel mai mare club din lume. Nu m-am gîndit de două ori să vin aici. Morata a fost coleg de cameră cu mine la Euro U21 şi mi-a vorbit numai de bine de club, dar nu el m-a convins. Ştiam foarte clar că aici doresc să fiu".

Fotbalistul andaluz a fost întrebat de presă despre cîinele său, pe care l-a numit Messi: "Va continua să poarte acest nume, nu i-l voi schimba, pentru că nu mă va mai asculta. Am mai avut unul pe care îl chema Figo !".

De ce nu a sărutat emblema

Un moment de remarcat a avut loc cînd fanii de pe Bernabeu i-au cerut lui Isco să sărute emblema clubului Real Madrid. Isco nu a făcut-o, iar fratele său i-a luat locul şi a sărutat emblema de pe tricoul noului fotbalist al Realui (VIDEO). Isco a explicat ulterior de ce nu a dorit să o facă: "Abia am venit la Real, iar pentru admiraţia şi afecţiunea pe care o simt pentru acest club vreau să cîştig pe teren onoarea de a face acest gest, după ce voi avea succes".

Isco a fost protagonistul multor controverse după ce transferul său la Real a fost anunţat. Mulţi l-au acuzat că este mare fan Barcelona, fiind şi pozat în tricoul echipei blaugrana.


Fără resentimente

Adevărul, relatat de presa spaniolă, este că mijlocaşul ofensiv a dat probe la Real cînd era doar un puşti, dar a fost respins pe criterii de greutate. Supărat, a încercat şi a reuşit să pătrundă în sistem la Valencia, unde s-a lansat practic în fotbal. Ulterior, a căpătat o antipatie faţă de Real Madrid, cauzată mai mult de refuzul acestora de a-l încorpora, dar nu a ţinut cont de trecut cînd Real Madrid s-a interesat de el, visul din copilărie transformat în realitate fiind mai important decît resentimentele.

30 de milioane de euro i-a costat Isco pe madrileni

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.