Liga 1

VIDEO UPDATE / A picat transferul lui Ibrahim la Vaslui: "Nu ne-am înţeles cu egiptenii"

Articol de Iulian Pavel  —  Friday, 05 July 2013

UPDATE / Dragoş Iftimie a comentat la Radio GSP situaţia lui Mohamed Ibrahim şi a anunţat că transferul a picat din cauza pretenţiilor financiare ale egiptenilor"Am vrut să-l transferăm pe Ibrahim, ne-am interesat, dar nu am reuşit să ne înţelegem cu cei de acolo. E şi o situaţie delicată în ţara lui, e şi extracomunitar. Nu s-a putut să-l luăm. Am avut tatonări de anul trecut"

****

FC Vaslui se întăreşte cu un tînăr jucător egiptean de doar 21 de ani, Mohamed Ibrahim. Gruparea vasluiană chiar a făcut o ofertă pentru mijlocaşul ofensiv.

Moldovenii au oferit 200.000 de euro pentru un împrumut al lui Ibrahim în România, urmînd ca apoi să aibă şi opţiune de cumpărare de  800.000 de euro în vara viitoare.

Egiptenii doresc puţin mai mult de un milion de euro, dar pentru un transfer definitiv, fără împrumut. Surse susţin că jucătorul vrea însă neapărat să plece de la Zamalek şi să joace în Europa.

Mohamed Ibrahim a jucat pentru naţionalele U-20 şi U-23, iar acum are deja 14 prezenţe la naţionala mare a Egiptului. La Campionatul Mondial U-20 din 2011 a fost primul jucător african care să marcheze un hat-trick în istoria competiţiei.

500.000 de euro este cota lui Ibrahim pe site-ul de specialitate transfermarkt.de

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.