Liga 1

Mircea Sandu despre barajul Rapid - Chiajna: "Un singur membru al CEx a votat pentru 17 echipe"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 06 iulie 2013

Mircea Sandu, preşedintele FRF, a vorbit despre şedinţa Comitetului Executiv, care a decis ca Rapid şi Chiajna să dispute un meci de baraj pentru a decide a 18-a echipă în Liga 1.


"Am supus la vot numărul de echipe cu care să înceapă Liga 1. Din 8 membri, 7 au votat pentru 18 echipe şi unul pentru 17. Mai departe, am aprobat, cu 7 voturi pro şi unul contra, un baraj. Meciul se va disputa pe 13 iulie, la Ploieşti, între prima echipă cu licenţă, Chiajna, şi Rapid. Nu a existat posibilitatea să apară 20 de echipe în Liga 1.

S-au studiat documentele şi am considerat că trebuie să ţinem cont şi de criteriul sportiv. Licenţa e un cîştig pentru noi însă, mai ales că multe echipe au progresat la nivel de infrastructură. Sîntem încă departe de ce e afară. Poate sînt dure criteriile pentru această perioadă de criză, vom vedea ce vom face într-o altă şedinţă.", a spus Mircea Sandu .

...despre alte decizii: "Am propus crearea unui fond de garantare, unde fiecare club va cotiza cîte 50.000 de euro pentru jucătorii neplătiţi"

Citeşte şi: S-a decis » Rapid-Chiajna, baraj pentru rămînerea în Liga 1 pe 13 iulie, ora 21:00!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.